Glazen


mmimage

Er zijn verschillende soorten glazen en leveranciers met allemaal hun eigen specifieke eigenschappen. Wij hebben gekozen voor de hoge kwaliteit glazen van HOYA.

HOYA vervaardigt haar brillenglazen met de grootste mogelijk zorg en precisie. de glazen voldoen aan de hoogste optische, esthetische en cosmetische kwaliteitseisen. Het assortiment van HOYA is samengesteld op basis van de wensen en behoeften van de hedendaagse veeleisende consument.

HOYA visuReal portable plus: grensverleggend meten

Het wordt steeds belangrijker om de aanschaf van een bril voor klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Dat is reden geweest voor ons om voor de visuReal centreersysteem te kiezen, waarmee via de iPad een nauwkeurige meting in de winkel kan worden uitgevoerd. Het gebruik van het visuReal centreersysteem stelt ons in staat de glazen met de hoogste meetprecisie in uw montuur te monteren. Deze nauwkeurigheid is doorslaggevend voor het uiteindelijke kijkcomfort. Zo worden hoofdpijn en vermoeidheid, vaak veroorzaakt door onnauwkeurig geplaatste glazen, voorkomen.

logo_hoya

 

Vergoeding bril 2019

Bent u benieuwd naar wat voor vergoeding u van uw zorgverzekering ontvangt op de aankoop van een bril of contactlenzen? 

zorgvergoeding 2019zorgverzekering