Oakley Prizm zonnebril


maxresdefault

De Prizm technologie is de nieuwe Oakley technologie die het zicht verfijnt en perfectioneert voor specifieke sportomgevingen. De technologie was succesvol gelanceerd in de goggles en nu introduceert Oakley deze technologie ook in de zonnebrillen! Deze Prizm technologie is terug te vinden in de nieuwe zonnebrillencollecties van Oakley: Road collectie, Trail collectie, Golf collectie en de Gepolariseerde collectie.

Wat is de Prizm technologie?

Met het benadrukken van kleuren wanneer het oog om de kleinste details vraagt, zorgt Prizm voor een verbeterde performance en veiligheid door het zicht te vergroten zonder de beperkingen van gebruikelijke lenzen. Dit is de eerste keer dat lenzen doelbewust ontwikkeld zijn voor specifieke activiteiten.

Voordelen van Prizm:
– Zorgt voor helder zicht en een snelle reactievermogen;
– Verbetert de kleurherkenning om u te helpen met wat u echt moet zien;
– Optimaliseert het vermogen om bewegende objecten te zien en te volgen in de periferie;
– Verbetert de prestaties en veiligheid om met vertrouwen de strijd aan te kunnen gaan.

Oakley zonnebrillen met de Prizm technologie

Als wegrijder duiken er weleens gevaren op uit het niets, zoals vuil of scheuren op het wegdek. Met normale lenzen moet u in een fractie van een seconde beslissingen nemen. De Prizm Road zonnebril helpt u als wegrijder subtiele veranderingen in de structuur van het wegdek te herkennen, zodat u sneller kunt reageren en veiliger kunt rijden. Zit u meer op de fiets dan in de auto, dan zijn de Trail zonnebrillen aantrekkelijk voor u. Deze zonnebrillen zorgen ervoor dat uw zicht goed blijft in zowel helder licht als in de schaduw. Ook zijn de kleuren van de natuur levendiger, waardoor u subtiele variaties in de textuur beter kunt zien. Met deze zonnebril optimaliseert u uw prestaties en het verbetert uw veiligheid.

 

Om golf goed te kunnen spelen, moeten de overgangen tussen de “fairway”, “fringe” en “rough” herkenbaar zijn. Prizm Golf zonnebrillen helpen golfers met al deze punten en nog veel meer!

Bent u geen fietser, autorijder of golfer, maar wilt u wel de Prizm technologie ervaren? Dan zorgen de gepolariseerde Prizm zonnebrillen van Oakley ervoor dat doffe kleuren warmer en rijker worden voor een scherper contrast en een meer aangename visuele ervaring.

Het is tijd om te zien wat u heeft gemist, kom langs en ontdek de nieuwe technologie van Oakley!