Over ons: De Opticien van Amsterdam noord


Wij zijn Sarah en Charles Aarts, op 25 april 2014 opende wij “Aarts Opticien” haar deuren om de eerste klanten te verwelkomen, dit was een memorabel moment.Sarah&Charles Na een lange periode van voorbereiding was het dan zo ver onze winkel was een feit.

Onze jaren van ervaring hebben ons geholpen om een ruime en moderne winkel te verwezenlijken en die volledig in te richten om u zo optimaal mogelijk te helpen en te adviseren.

De aanleiding om als zelfstandigen opticien te starten in plaats van onder een baas te werken was na gesprekken met oude klanten van Prins Brillen, zij miste de afgelopen twee jaar iets in het aanbod van opticiens in de buurt na de overname van Prins Brillen.

Wij willen die behoeft aan service, vakmanschap en zorg rond om uw oog opvullen. Ons doel is een langdurige relatie met u op te bouwen en te onderhouden.

Zoals wij jaren voor u hebben mogen doen vanuit onze winkel op het Boven’t IJ winkelcentrum.

Ik ben daar begonnen in 1996 als opticien en contactlensspecialist, nadat ik in verschillende optiek zaken om en nabij Amsterdam heb gewerkt. Toch kwam ik hier in Amsterdam Noord uiteindelijk helemaal op mijn plek.

Ook mijn vrouw die sinds 2003 werkzaam was bij Prins Brillen in Amsterdam Noord als opticien en contactlensspecialist deelt mijn passie. Nu is ze op donderdag werkzaam als technisch oogheelkundig assistente in het Boven IJ ziekenhuis. En mogen wij weer samen genieten van de manier van omgang met onze klanten in de winkel.

Per juli 2017 is Patricia Zwaagman voor 3 dagen per week ook bij ons werkzaam, zo wordt ons oude team in ere hersteld.

Kom gerust langs en laat u inspireren.